неделя, 11 октомври 2009 г.

Нобеловата награда за Мир

Всички чухме как Обама получи Нобеловата награда. Интересни както винаги са детайлите :

1. Обама бива номиниран за Нобелова награда за Мир 10 дни след като става президент на САЩ. Какво е направил за тези първи 10 дни за да му дадат западните аристократи Нобелова награда ?

2. Обама получава Нобелова награда за мир малко след решението си да изпрати още 40.000 войници в Афганистан, чиято цел е да пренесат войната в Пакистан за да може да отрежат напълно Китай от петролните залежи на света, за да спре напредъка и развитието на 1/4 от земното население живеещо в тези 3-4 страни и тяхното околие. Означава ли наградата, че пътят към мира според Западна Европа е през труповете на Ирак, Афганистан, Пакистан и Китай, последните две с ядрени оръжия ?

3. Или може би трябва да приемаме Нобеловата награда като парична гаранция за огромната благодарност, която ще получи като довърши започнатото ? През 1990 година г-н Горбачов получи Нобелова награда за мир, през 1991-ва година разруши СССР и го прати в миналото. След това криминалния бандит Нелсон Мандела получи награда за Мир и днеска неможете да пресечете една улица в Йоханесбург без риска да ви застрелят заради портмонето ви.

Какъв план имат за Америка западноевропейските аристократи, че така бързат ? Нобеловата награда за мир се решава от Норвежката аристокрация, но на номинациите и решенията влияят всички западни аристократични семейства - Швеция, Холандия, Англия, Дания, Белгия. Успяват ли тези западноевропейски аристократи да обърнат изхода от Революциите на света чрез налагане на Олигархии във всички големи Републики ? Моето мнение е, че засега успяват.

Няма коментари:

Публикуване на коментар