сряда, 9 декември 2009 г.

Проектът "Ран-Ът" или как шепа червено-сини масони продадоха нашите животи

Днес попаднах на странички посветени на изкуственото разоряване на България :

http://www.bgsviat.narod.ru/

Ще ми трябва доста време преди да проверя инфото и да съм сигурен, че целият филм е станал точно както го описват, но за няколко неща мога вече да потвърдя базирайки се на Англо-Американското си образование и работен опит от над 12 години в големи западни корпорации, половината години на ръководни постове. Не го пиша това да се правя на мъж - тва вече изобщо не ме топли. Пиша ви, защото 12 години наблюдавам борбата "на живот и на смърт" между капиталистите и системата (на тяхна страна) срещу обикновените хора първо в Чехия, а после в държави като САЩ, Англия, Франция, Холандия, Белгия, Швеция, Германия. На всичките тези места съм работил и смея да твърдя - разлика в системата няма. А тази система е прекрасно описана на гореспоменатия сайт.

Това, което е пропуснато да се отбележи е, че във всички западни държави, включително бившите соц като Чехия, подтисканата работническа класа (няма кво да се лъжеме - сички там попадаме) навсякъде работи със всички усилия за да спре забързаното в последно време заробване. Защо е толкова важно да го спре ще попитате, а аз ще ви дам като отговор част от речта на ЕМЕА шефът на Ситибанк, която беше организирана за студентите в моя "елитен" колеж (не помня името на индиеца от аристократично потекло, който тогава беше шеф на Европа) :

"Всичките си тестове в последните години правим в държави като България. Те са перфектни - малки, грешките са в контролирано пространство и не ни излизат толкова скъпо. Което е успешно изнасяме на Запад."

и ще допълня със следната прекрасна презентация с конкретни примери на Хуан Енрикес, за разбиращите английски. В нея Хуан дава примери за огромните постижения на роботиката и генното инженерство в днешно време - до 20 години части на нашите тела или целите ние ще бъдат напълно заменими с роботи, които ще имат далеч по-голям капацитет от оригиналните ни части (очи, ръце, крака) или самите ние :

http://www.ted.com/talks/juan_enriquez_shares_mindboggling_new_science.html


Накрая ще допълня, че разоряването на България беше толкова успешно, че Англо-Американците не се подвоумиха да изнесат модела в други части на света включително самите САЩ. Това звучи малко нелогично, но не е така, защото борбата от вечни времена е била само една - Богати срещу Бедни. Колкото по-рано българина трезво го проумее, толкова по-добре. А междувременно може да наблюдава краят на още един героичен народ - американския. На тях със сигурност им видяха сметката по почти същия модел, по който унищожиха България. Ако забелязвате по напълно цензурираните западни медии - криза има само за някои класи в Западния свят - класи, които англо-американския капителистически елит е преценил, че вече е време да унищожи. Защо да ги унищожава ? Защото Западния модел може да съществува с максимум 2 милиарда души на земята, а в момента сме 9 милиарда.....

П.С.
Англо-американския икономически елит се състои от аристократи и капиталисти от много държави по света - САЩ, всички от Обединеното Кралство (от Пакистан, Индия, Австралия - чак до Канада), включително и аристократите и капиталистите от СеверноЕвропейския елитарен клуб известен под името Билдерберг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар