четвъртък, 20 май 2010 г.

Втората прекрасна новина за последната половин година

Тези от вас, които следят какво се случва с животите ни, може би са чули и разбрали как Русия, Китай и Африка спасиха белите ни дупета (срещата в Копенхаген, края на 2009-та) от превръщането на Клаймътгейт в закон задължителен за всеки човек. Който не помни или още не се е събудил Клаймътгейт закона гласи, че въглеродния двуокис (това дето издишате докато четете този блог) е вреден и требва да спреме да го издишаме или да почнеме да си плащаме, че го правим. Нищо ново за тези от населението които следят какво прави синята кръв за да ни "държи под контрол".

Вчера един от менторите на синята кръв и зъл гений на войната Бжежински (контролиращ действията на Обама) си призна, че плановете им се разпадат, заради прекалената информираност на обществото (чрез интернет) и прекаленото му осъзнаване и светване в последно време ! По-добра новина не бях чувал последните години и почвам лееееко да се чувствам удовлетворен, че усилията за търсене и разпространяване на истината дават резултати. Да живее интернет свободата на словото и информацията!

Част от речта на Бжежински е тук :

Brzezinski Decries “Global Political Awakening” During CFR Speech

Тук инфо за същото признание и гняв за губенето на контрол над инфото (разбирай цензурата се разпуква) произнесени седмица по-рано от ученика му Обама :

President Obama criticizes the media that helped him win election 

Obama Attacks Talk Radio, Blogs and Modern Technology During Speech

Няма коментари:

Публикуване на коментар