понеделник, 21 септември 2009 г.

Gay skinheads

Забелязвам, че България се Европеизира. Съвсем сериозно - само погледнете тази снимка на мутри :


Това, което става ясно на пръв поглед е, че мутрите бавно, но сигурно се превръщат в Скинхеди. За който не е известно в цяла Централна и Западна Европа е пълно със Скинхеди, които биват държани под строг контрол от органите на реда (които им симпатизират) и от време на време им се позволява (на същите скинхеди) да излезнат на улицата и да подлашат "нежеланите" елементи в обществото :

цигани, пънкари (почти изчезнали в днешно време), хипита, непослушни интелектуалци.

Така е в Демократичния Западен свят - страхът е основно средство на контрол от времената на Инквизицията. До тук сичко добре и ясно.

Фашизмът в днешната си форма започва своето съществуване по времето на Аристотел - от там идва и името Арийци (от Аристотел). Както е известно Аристотел е любовник и ментор на Александър Македонски и най-вероятно е негова мисълта, че един истински мъж може истински да обича само друг мъж - жените, според тази идеология, нямат способността да достигнат "ниво на развитие достойно за възхищение и обич".

Та в реда на тези мисли се питам, кога нашите пишман скинхеди ще започнат сексуално да се интересуват повече един от друг, отколкото от жени. Защото, ако не се развият до тази степен те никога няма да бъдат приети от Европейските си събратя и никога няма да достигнат съответното ниво на финансиране, закрила от закона и въоръжение - сиреч, колкото и мускули да пъчат ще си останат едни селски тарикати от БГ.

Това, според мен, не грози. Бате Бойко е твърдо решен да Европеизира събратята си мутри, та предполагам единствения избор, който ще им бъде предложен е или да бъдат скинове като европейските си събратя (разбирай - само мъжете са годни за любов) или ще им бъдат отнети правото да носят оръжие и да шамаросват безнаказано където и когото си поискат.

Тук си оставям място за малко надежда и фантазия. Дано бат Бойко ми звънне като се Европеизира - с удоволствие ще вкарам двата си юмрука в задния му отвор и по добра скинхед традиция ще ги раздалеча. Гарантирам пълно удовлетворение на обекта.



2 коментара:

  1. А аз се питам кога ти пишман червени отпадъко ще започнеш да се интересуваш от интимните чсти на баща ти, за да прави и той човека поне веднъж секс без да съществува опасност да се пръкне някой друг като теб.
    Извод : Майка ти да се кастрира !

    ОтговорИзтриване
  2. С нищо не ме изненадваш Анонимен :-). Даже напротив - забавляваш ме. Вие скинхедите сте си всъщност комунисти - то така се е казвала и най-известната ви партия в историятa - Национал Социалисти. Не случйно батко ти Сталин е основен спонсор на Хитлер. А ако си мислиш, че пиша глупости относно това, че скинхедите са комплексирани педали (да ме извинят всички некомплексирани обратни и би), ето ти един прост search в Google, ама ти най-вероятно и английски не говориш, щом си толкоз необразован :

    http://www.google.com/cse?cx=002683415331144861350%3Atsq8didf9x0&q=gay+skinheads&ie=utf-8&sa=Search

    А да - можеш и да отскочиш до Берлин, да ги види как се клатят по клубове (то няма лошо, ама ти да се просветлиш малко), а в Англия даже и по улици и паркове (немците са малко по-притеснителни нежни души от англаните) ;-).

    А, че българските мутри са им бледо подражание си личи по малоумието им и по копирането им 1:1 на дизайна на гей скиновете, но след като им харесва, значи са си обратни - подсъзнателно или не. А като чета всички изследвания как нео-фашистите са се активирали напоследък в цял западен свят - 100% са се намърдали здраво в пропаднало БГ. То "няма лошо", но е тъпо да си неосъзнато комплексиран и да отричаш това, което ти пише на челото и всички виждат от 200 метра.

    А относно екс-бодигарда на скапаняка Тодор Живков - той се осра във всичко за тия 7 месеца, в което можеше да се осере - Путин го направи за смях пред цяла Европа, мутрите си щъпуркат безнаказано, беззаконието вилнее из БГ - абе само приказки и абсолютно никаква реална работа. Сега ще се омаже и с импийчмънта на президента и собствениците му от САЩ ще го пратят в политическото небитие. Туйто.

    ОтговорИзтриване