понеделник, 19 юли 2010 г.

БГ политиците продължават да си правят пишки с хората

Седмици не бях отварял БГ новини, но последните дни до мен достигна поредната "афера" от България - горите на Симеон Мда - БГ е пред фалит (този път много по-лош от 1996-та) и "бесните кучета" започнаха пак схемите за заблуда на все по-изпростяващия български народ. Но по реда на нещата.

1989-та година децата на червените аристократи решават и правят преврат с помощта на ЦРУ (те отдавна движат ръка за ръка). Няколко дни по-късно ЦРУ изпраща специалисти и съветници "да помогнат" със съвети в прехода. Да - тези съветници идват и помагат на червените аристократи и децата им. Схемата е елементарна :

1. Разделяме се и се оцветяваме в цветовете на дъгата - номера на хамелеона. С други думи едни и същи узурпатори с едни и същи цели (нео-феодализъм в БГ) се разделят на червени, сини, зелени, оранжеви, жълти, лилави, многоцветни, патриоти, националисти - за секи вкус има по една курва или педерасче да задоволява търсенето на добитъка (не мога да наричам същества които мразят да мислят хора - това е обида за човеците);

2. Обещаваме светло бъдеще и налагаме брутална цензура над цялата медия - по-брутална и много подобрена спрямо Живковата. Цензурата наложена в БГ след 1989-та е плод на знанието на комунисти (източния блок) и капиталисти (западния блок) събрани заедно и използвани за въдворяване на нео-феодализма в цяла Европа. Цензурата се изразява в тормоз на солидни журналисти и спиране на информация с постоянни извинения, че момента не е подходящ за истината или за лоши новини или за незнам си кво си. В същото време журналистите, които са съгласни да се продадат на новите феодали нарастват с всеки изминал ден в новата среда и бълват огромни количества лайна, за които са платени - професонализма отива на кино, системата за информиране се е превърнала в един голям Потьомкинов театър, който за сметка на качеството залива публиката с мегатонове помия, в която е адски трудно да се открие зрънцето истина, ако въобще тази истина успее да види бял ден.

3. Слабото място, обаче, на целия този феодален цирк са действията им (на разноцветните нео-феодалчета). Нашите деди така и са ни написали още в Библията (правена по поръчка на прадядовците на същите феодали) - "по делата ще ги познаете" До сега имаше 3-4 големи проблема за новите феодали, които ги накараха да се разкрият, като най-фрапиращи бяха случките Петър Дертлиев, Блага Димитрова и настоящата случка с горите на Симеон (имаше и много други, но не е толкова важно), но нека по ред на нещата да движим.

След "промяната" към неофеодализъм в края на 1989-та от Америка се върна Петър Дертлиев и започна да работи усилено за благото на България. Негово предложение беше да се възстановят автоматично законите от преди 1945-та година и постепенно да се адаптират към новото време. В този момент срещу него скочиха заедно всички разноцветни. Къде беше проблема ? На разноцветните и техните съветници им трябваха поне 20-ина години беззаконие за да могат да се награбят. Съветниците от САЩ и Великобритания веднага намериха решение - законът да забрани на определени личности да станат президенти (говореше се за червения аристократ Пирински, но целта беше Дертлиев).

Президент в началото на прехода стана Желю Желев, вицепрезидентка Блага Димитрова - ЦРУ и МИ6 избраха възможно (според тях) най-беззъбите. Уви, оказа се, че не е така. След като Блага Димитрова видя за какво става въпрос тогава в БГ политиката (възстановяване на европейския феодализъм от 14-ти век накарал Българския народ ДОБРОВОЛНО да влезе в Османската Империя за да се спаси), подаде оставка като вицепрезидент. Предполагам, че и Желю Желев е замислял подобна стъпка, но го спряха като "самоубиха" дъщеря му - хвърлиха я от един балкон в центъра на София, за да не посмее баща и да подаде оставка, опитвайки се да спаси държавата. Постигнаха целта си - г-н Желев все пак има още една дъщеря, жена и други роднини - неможеше да си представи да види как ги изхвърлят една по една от балкона докато той се опитва да брани целостта на държавата и народа.

Историята на г-н Дертлиев беше още по-печална. Цял живот се крил от червените аристократи, за да се върне 1990-та при техните деца, да пречупи себе си за да приеме да работи с тях, само за да се наговорят всичките те срещу него и да изтормозят последните години на живота му. Парираха всичките му предложения, защото те щяха да спасят България и да спънат разделянето и на феодални райони като от времето на Крали Марко. Цветните новофеодали и техните неуморими съветници от ЦРУ и МИ6 години наред заливаха народа с помия от масмедията и гласуваха редица закони за да парират действията на Дертлиев и сподвижници, и да не допуснат те да направят нещо за родината си. Успяха и в неговия случай с общи презокеански усилия.

Дойде и времето на Симеон. Червени, сини, зелени ходиха да го викат в БГ да помогне с поробването, той се се дърпаше заради паметта на баща си, дал живота си за българския народ. Дойде обаче един момент, в който вече не можеше да се дърпа, зашото му беше наредено от някои тайни служби да се връща и да довърши България като я направи провинция на ЕС (наследник на Свещенната Римска Империя).

Но, който гроб копае другиму сам пада в него. Англо-саксонците копаят гроба на славяните вече 1,000 години, но уви май сега те сами падат в него. Изкупиха каквото можаха в Източна Европа за да го претопят и унищожат, защото тяхната "цивилизация" се гради на унищожението и на зависимостта. Дори нападнаха Югославия и бомбардираха производствените и мощности за да я сложат на колене и да могат да изнасят "качествена немска стока" там, но уви - слава Богу там не успяха така както в БГ. Не успяха и в Чехия и Полша - просто чехите и поляците не приватизираха над 50% от икономиката си и я спасиха - това е гръбнакът на тези две най-стабилни европейски икономики в момента - държавните производствени мощности.

И ето дойде моментът в който са на път да фалират България, Словакия, Балтийските републики, Унгария и затова е време за нови фокуси и нова помия по масмедиите, но този път няма да помогне. Ако ще Симеон на луната да ходи да се съди - все едно - в БГ гори не останаха, червени, сини, зелени и жълти ги изкорениха и продадоха като вторични суровини на шефовете си от ЦРУ и МИ6. Колкото и зор да си даде Симеончо, вече няма да може да бъде "принцът на представлението" в новия мега цирк наречен ЕС. Както се изказа наскоро Джон Тейлър "Еврото е като пиле без глава, което търчи из двора до момента, в който ще падне и умре."

Та, ако ще Симеончо да направи театро и в Страсбург, и във Виена, и в Париж или Лондон (където са световните арбитражни съдилища) няма да успее този път да отдалечи вниманието на хората от истината - България я няма, унищожиха я обшите усилия на сини, червени, зелени, жълти, оранжеви, а освен това гладът който идва към този край на Европа ще бъде безпощаден. Сега ще започнат Прибалтика, Унгария, Словакия, Гърция, България, Англия, САЩ да обявяват фалит след фалит и тогава нито Страсбург, нито Берлин, нито Лондон - никой няма да може да отвлече вниманието на хората от факта, че новите феодали най-накрая успяха да унищожат тази западна "цивилизация на унишожението и тиранията" и дай Боже след това да се върне мирът и раят на земята - такива каквито са били преди появата на Месопотамската империя, Египетската, Гръцката, Римската Империя, Свещенната Римска Империя, Британската Империя, АвстроУнгарската, Третия Райх, САЩ, Израел (Хазарския Каганат с ново име) и т.н. - все деца на разрушението, подтискащи истината, щастието, образованието и знанието вече над 5,000 години чрез религии и войни. Но филмът им вече е ясен на все повече хора и идва краят на тормоза от тяхна страна. Надявам се в своята предсмъртна агония да не се опитат да избият максимален брой хора, в опита си да заставят света да ги спаси и запази - надявам се въоръжението на Русия, Китай, Турция, Индия и Бразилия да уплаши този звяр-бог на безкрайните войни. А когато богът на войната е принуден да сдаде оръжието какво се случва ? Идва неговата смърт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар