петък, 19 март 2010 г.

Neukojeni bulhari или приказката за грозните българки

Вече много дълги години живея в Централна Европа и тук има 2 много неприятни легенди носещи се за българите и българките. Всъщност едното не е легенда - реалност е, а другото - другото е грозна легенда за която са си виновни българките. Но всичко по реда си.

Първата легенда в Централна Европа е за незадоволените българи (Neukojeni bulhari). Тази легенда за съжаление не е легенда, ами от това, което познавам е абсолютната истина. Аз не познавам българин, който не би ударил още едно мъдо, ако има възможност. В същото време познавам доста централноевропейци, които нямат такава необходимост - даже съм бил свидетел, как доста от познатите ми са отказвали на директни предложения на жен, пред които Парис Хилтън изглежда като грозно пате - просто я няма липсата и не им се "мори" след дълга вечер пиене.

В същото време в България се носи легендата за импотентните централноевропейци и затова, как неможели да ебат или не им ставала патката. Пълната простотия, абсолютната простотия. Работата е там, че те правят секс толкова често, че са нормално задоволени и не се срамуват затова - за какво да се срамуват. Вие като отидете да се изакате срамувате ли се ? А опитвали ли сте се да не акате заради морални съображения ? Опитайте се да се въздържите от акане, така както се въздържате от секс и ще разберете (може би) какво причинявате на психиката и половите си органи с абсурдната си изкуствено насадена "моралност". Та заради това, че голяма част от българките не смеят да правят свободен секс като жените в Централна Европа, на българите им е излезнало името "незадоволени българи". И не се самозаблуждавайте, че това е лошо за същите тези мъже - напротив, тъпото е, че стават лесна плячка, а никой не се интересува особено от лесни плячки. Това, което се случва обикновено е, че централноевропейките се наебават с българи само когато са наистина загорели или когато искат спермата им. Спермата на българите е измежду най-ценените неща в Централна и Западна Европа, но това е много дълъг и сложен друг разговор.

Втората легенда в Централна Европа е за грозните българки и тя е производна на първата. Тъй като българите никога нямат достатъчно секс и винаги са готови да ударят още едно мъдо (пише им го на челата), както между другото и на българките - за тези които могат да виждат с очите си, то централно европейските народи са си направили съвсем ясния извод, че българките са грозни след като българите не искат да ги чукат, ами тичат да чукат чуди фусти. Горките централноевропейци дори немогат да си представят, че при българките секса е нещо прекалено свещено и специално - понякога разменна монета, понякога недоразбран комплекс подпомаган от събратята българи. Това нито един друг централноевропейски народ не го прави - само българи, сърби, гърци и други недоебани балканци, вярващи в някакъв псевдо-морал. Все хора дето нито ядат нито серат - квото поемат се изпарява и секс правят, само когато попа разреши и главно за деца. Тва некой да прави секс за удоволствие - или е курвар или е курва, средно положение нема.

Та от тук идва другата, много по-брутална легенда - за грозните мустакати българки. Заради единия псевдо-морал българките са си изкарали име на мустакати грозни изроди из цяла Централна Европа. За Западна Европа изобщо няма да споменавам, какво е името на българките - тези от тях които са живели тук сами знаят с каква слава се носят, но сами са си виновни - донякъде. Казвам донякъде, защото познавам много недоебани българи, които са навити на сяка втора, но като разберат, че мацката сменя любовниците като парцал и се плашат от "аморалността" и. Той Алеко отдавна го е казал - Криворазбрана Цивилизация, последствията обаче от едно брутално глупаво поведение са страшни и не се поправят лесно.

Българската нация е единствената в Европа, която за 20 години е намаляла ДВА ПЪТИ. 89-та бяхме около 9 милиона, сега в БГ има-няма 3-4 милиона Българи, малко турци, малко цигани, малко чужденци - тва е. А гените на младите българи и на младите българки напускащи страната подсилват генната карта на полу-олигофреничните централно и западноевропейски народи, чийто генни карти са толкова обеднели, че изпопадват от генни дефекти на по 5-60 години като круши. Един германец, колега, с който по случайност пътувах по-дълго във влака сподели, че дори до днес в отдалечените планински райони продължават да се женят братовчеди и братовчедки и че нямат избор, защото никой друг немогат да намерят за да се продължи рода им. Представете си за каква генна картинка говориме. Тези и подобни хора са готови на всичко за да изсмучат здравите гени на българите и успяват - заради криворазбраната ни цивилизация. Та когато българин или българка ви кажат, как са се оженили в добро западно семейство - знайте, че са били купени заради гените - нищо повече. Тук хората се женят само по сметка - секса е без пари и навсякъде - сватбите се правят с друга цел. Единственото, което българите могат да предложат са гените - когато ги дадат биват изхвърлени като парцал или ползвани като подлоги цял живот. Изключенията наистина са изключително редки, аз лично не познавам нито едно изключение след тези дълги години по света.

П.С.
Държа да уточня, че тук не става въпрос само за българите живеещи в чужбина - напротив, тук става въпрос за БГ нацията като цяло. Малцината осъзнали се сънародници, които съм срещал през живота си, са били хора живели дълги години далеч от БГ и реално нямащи шанс повече да се върнат да заживеят там. Ако се запитате защо - просто погледнете, какво му се е случило на Алеко след като е написал за Криворазбраната Цивилизация и си е позволявал открито да критикува много от тенденциите в БГ обществото. Критики абсолютно валидни и до днес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар